Pöstyén Winter szemével

Divadlá
Piešťany
-

Az ősz ideális időszak arra, hogy egy élményekben gazdag sétát tegyen a termálvizéről méltán híres Pöstyén városában. 2023 október 7. és november 25. között bármelyik szombaton, fülhallgatóval felszerelkezve, nekivághat felfedezni ezt a gyönyörű várost. A fákról lehulló színes levelek nyújtanak majd romantikus színteret ahhoz a történethez, mely a rendíthetetlen vállalkozóról, Winter Lajosról,     a pöstyéni fürdőkomplexum megálmodójáról szól. 

Adja át magát a városnézés egy új dimenziójának. Helyezze el fején fülhallagatóját és hagyja, hogy szemei előtt megelevenedjen a zsidó származású, szlovákiai magyar vállalkozó, Winter Lajos nevéhez fűződő Kolonnád híd, a Thermia hotel, az Éva fürdő és más épületek története. 

A pöstyéni városnéző sétát kísérő magyar nyelvű hanganyag a történelem és a művészet egyedülálló kombinációját kínálja mindazoknak, akik szeretnének egy kicsit többet megtudni erről a gyönyörű városról.  A hanganyag forgatókönyvét, annak rendezését és a színészi hangjátékot a nagyszombati Ján Palarik színház művészeinek köszönhetjük. A THE.ART.RE egyetemi színkör korhű ruhákba öltözött amatőr színészeinek játéka az egyes helyszíneken pedig még teljesebbé teszi a városnézés élményét. 

A „Pöstyén Winter szemével” városnéző séta 2023 október 7. és november 25. között szombatonként kerül megrendezésre. A túra délelőtt 10 és délután 14 órakor a Kolonnád hídon kezdődik.  

Vstupenky

Odporúčané akcie