Splav Váhu Nové Mesto nad Váhom – Piešťany

Šport
Piešťany
-

Ahoooooj !!! 

Pridaj sa k nám na pohodový splav Váhu z Nového Mesta nad Váhom do Piešťan. Nerob si starosti, o všetko sa postaráme my. Daj dokopy seba, partičku, rodinku, príď k Piešťanskému pivovaru ŽiWELL, kde nastúpime do autobusu, ktorý nás odvezie hore na štart splavu do Nového Mesta nad Váhom.

Spoznaj krásu prírody z plavby po rieke Váh. Vhodné pre každého. Na výber sú paddleboardy, nafukovacie/plastové kanoe, rafty.

 

Splav Váhu – Úsek Nové Mesto nad Váhom – Piešťany

Čas stretnutia: 09:30

Miesto stretnutia: Piešťansky pivovar ŽiWELL, Piešťany

Na začiatku presun autobusom hore na štart do Nového Mesta nad Váhom, trošku byrokracie, vydanie vodáckeho vybavenia a plavidiel, inštruktáž.

Na vodu vyrážame cca 10:30. Po cca 2hod zastavíme a spravíme si obedový piknik/opekačku. Následne pokračujeme cca ďalšie 2hod do cieľa. V cieli sa v kľude vylodíme a poodovzdávame “čisté!” vodácke vybavenie. Končíme teda tam, kde máme zaparkované naše autá.

Príchod cca 16:00, záleží od stavu vody, vetra, atmosféry na vode.

PADDLEBOARD – 25€ / os. – v cene: Stand Up Paddleboard, pádlo, vesta, leash, vodotesný obal, sprievod inštruktora, doprava z Piešťan na štart splavu

KANOE pre 2-3 os. – 25€ / os., (dieťa do 10 r. v sprievode oboch rodičov 15€) – v cene: nafukovacie/plastové kanoe, pádla, vesty, pumpa, vodotesný obal, sprievod inštruktora, doprava z Piešťan na štart splavu

RAFT pre 6-7 os. – 25€ / os., (deti do 10 r. v sprievode oboch rodičov 15€) – v cene: nafukovací raft, pádla, vesty, pumpa, vodotesný obal, sprievod inštruktora, doprava z Piešťan na štart splavu

ZAISTI si svoje miesto na vode a pádluj s nami!
 

Pred nástupom na vodu dostanete kvalitnú inštruktáž. Na oblečenie odporúčame podľa počasia pokrývku hlavy, opaľovací krém, plavky, tričko, kraťase, na nohy staré tenisky do vody, so sebou „pitný režim“ a jedlo na opekačku/piknik.
 

Tešíme sa na Vás:)

Ahoooooj !!! 

Vstupenky

Odporúčané akcie